کنسرو تن ماهی یک غذای کاربردی و مقرون به صرفه است که می توانید آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید و در هر زمانی از آن استفاده کنید، به همین دلیل به یک غذای اصلی تبدیل شده است.
کنسرو ماهی صادراتی سرشار از پروتئین و کم کالری است و بسیاری تعجب می کنند که محصول کنسرو چقدر سالم است و آیا کیفیت غذایی آن کمتر از ماهی تازه است.
آیا کنسرو ماهی بهتر است یا ماهی تازه؟
کنسرو ماهی قزل آلا، ماهی تن، ساردین، کیپر و سایر انواع ماهی تقریباً با ماهی تازه همتراز هستند و آنها به اندازه ماهی تازه، و گاهی اوقات بیشتر، اسیدهای چرب امگا 3 مفید برای قلب را فراهم می کنند.
ماهی تن یک ماهی درنده است و به همین دلیل ممکن است به طور طبیعی حاوی سطوح بالایی از جیوه باشد بنابراین برای زنان باردار توصیه می شود قبل از مصرف آن نظر پزشک خود را جویا شوند حتی اگر باید گفت که در صورت خرید محصول با کیفیت مشکلی ایجاد نمی شود.
بنابراین، در ایتالیا، به لطف سطوح بسیار بالای کنترل در مورد کیفیت زنجیره تامین، می توان اظهار داشت که محتوای جیوه (به طور متوسط 0.15 میلی گرم بر کیلوگرم) بسیار کمتر از سطوح خطر و سطوح تحمیل شده توسط قانون است.
کنسرو ماهی تن حاوی سطح بالایی از پورین است، این مولکولهایی هستند که پس از جذب توسط متابولیسم، اسید اوریک تولید میکنند و بنابراین در صورت هیپراوریسمی یا شرایطی که منجر به نقرس می شود، مصرف آن توصیه نمی شود.
قیمت کنسرو تن ماهی
کنسرو ماهی تن (می توانید در مورد کنسرو ماهی تن بیشتر بدانید) بسته به تولید کننده و کیفیت مواد اولیه و روغن مصرفی می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشد و کنسرو ماهی تن در روغن زیتون فرابکر معمولا کیفیت بالاتر و گرانتری دارد.
کم ارزش تر کنسرو ماهی تن در روغن آفتابگردان است که با آن می توان قیمت های پایین تری به دست آورد.
به طور کلی برای کسانی که به صورت آنلاین خرید می کنند، قیمت بسیار ارزان تر از سوپرمارکت ها است.
فقط برای ارائه ایده ای از آنچه گفته شد، 3 قطعه 80 گرمی حدود 2.39 یورو قیمت دارد، در حالی که یک بسته 7 عددی حدود 6.99 یورو قیمت دارد.
قوطی های 120 گرمی و 160 گرمی نیز بسیار فروخته می شوند.