قطع قهوه گانودرما ممکن است به رفلاکس معده به مری کمک کند. یک مطالعه جدید نشان داد که زنانی که نوشیدنیهای کافئین دار – قهوه، چای یا نوشابه – مصرف میکنند، با خطر کوچک اما افزایش یافته علائمی مانند سوزش سر دل مرتبط هستند.
نویسندگان این مطالعه علائم کمتری را هنگام جایگزینی دو وعده از نوشیدنی ها با آب پیش بینی کردند.
به گفته کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان، تحقیقات فعلی موجود مشخص نکرده است که چه مقدار کافئین را می توان به طور ایمن در دوران بارداری مصرف کرد.
کافئین از جفت عبور می کند، بنابراین برخی از پزشکان ممکن است به زنان باردار توصیه کنند که روزانه کمتر از 200 میلی گرم قهوه مصرف کنند. برای کسانی که بیش از 400 میلی گرم کافئین در روز مصرف می کنند، شواهد کافی برای ارزیابی ایمنی، طبق دستورالعمل های غذایی وجود ندارد.
دوزهای بالاتر می تواند منجر به مسمومیت با کافئین شود، با لرزش، عصبی بودن و ضربان قلب نامنظم. کافئین همچنین با تأخیر در زمان خوابیدن، مدت زمان ماندن در آنجا و کیفیت گزارش شده آن چشم بسته مرتبط است.
مری ام. سوینی، استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری، گفت: «من فکر میکنم کافئین آنقدر رایج است که در فرهنگ و عادات روزانه ما ریشه دوانده است، که اغلب آن را منبع بالقوه مشکلات نمیدانیم. در دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز.
دوزهای بسیار بالای کافئین می تواند کشنده باشد. اما محققان می گویند که این احتمال بیشتر به طور تصادفی با پودر یا قرص کافئین رخ می دهد.
دکتر ون دام گفت: “شما نمی بینید که افراد زیادی به اورژانس مراجعه می کنند، زیرا آنها به طور تصادفی بیش از حد قهوه نوشیده اند.”
با این حال، سایر محققان می گویند هنوز قهوه جوشیده را دور نریزید. اهمیت بالینی چنین افزایش های کوچک در کلسترول ممکن است مشکوک باشد، زیرا با افزایش مرگ و میرهای قلبی عروقی مرتبط نیست.
بسیاری از مصرف کنندگان نیز تفاله های شل را با غلاف های قهوه تعویض کرده اند. در حالی که نگرانی های زیست محیطی در مورد غلاف های یکبار مصرف وجود دارد، محققان بر این باورند که فوایدی مانند قهوه قطره ای دارند. مورد دوم در مورد دم نوش سرد نیز صدق می کند، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است