راز رتبه یک کنکور ناشتا خوردن عسل درجه یک بود

عسل کمتر از قند برای بیماران دیابتی مضر است

شواهد در مورد عسل و دیابت مختلط است.

از یک طرف، می تواند چندین عامل خطر برای بیماری قلبی را که در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 رایج است کاهش دهد.

برای مثال، می تواند کلسترول LDL “بد”، تری گلیسیرید و التهاب را کاهش دهد و در عین حال کلسترول “خوب” HDL را افزایش دهد.

با این حال، برخی از مطالعات نشان داده اند که می تواند سطح قند خون را نیز افزایش دهد – نه به اندازه قند تصفیه شده.

اگرچه ممکن است عسل برای افراد مبتلا به دیابت کمی بهتر از شکر تصفیه شده باشد، اما همچنان باید با احتیاط مصرف شود.

در واقع، افراد مبتلا به دیابت با به حداقل رساندن تمام غذاهای پر کربوهیدرات می توانند بهترین عملکرد را داشته باشند.

از این گذشته، عسل نسبت به شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا یک شیرین کننده «کمتر بد» است.

عسل درجه یک سبلان با کیفیت بالا حاوی تعدادی ترکیبات گیاهی است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، از جمله اسیدهای آلی و ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها.

عسل درجه یک سبلان

تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که ترکیب این ترکیبات به عسل قدرت آنتی اکسیدانی می دهد و برخی از انواع عسل به اندازه میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند.

جالب اینجاست که دو مطالعه نشان داده اند که عسل گندم سیاه ارزش آنتی اکسیدانی خون شما را افزایش می دهد.

آنتی اکسیدان های موجود در فرمول ما به محافظت در برابر آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند که به روند پیری کمک می کند و می تواند در ایجاد بیماری های مزمن مانند سرطان، سکته مغزی و بیماری قلبی نقش داشته باشد.

آنها همچنین می توانند سلامت چشم را تقویت کنند.

فشار خون بالا را کاهش می دهد، سطح کلسترول و تری گلیسیرید را تنظیم می کند
فشار خون یک عامل خطر مهم برای بیماری های قلبی است و ترکیبات موجود در عسل می تواند آن را کاهش داده و تأثیر مفیدی بر سلامت قلب داشته باشد.

آنتی اکسیدان های موجود در عسل می تواند به گشاد شدن شریان های قلب کمک کند و جریان خون را به قلب شما افزایش دهد.

آنها همچنین می توانند از تشکیل لخته های خونی که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود، جلوگیری کنند.