مصرف خرما در حد اعتدال می تواند به بسیاری از فواید سلامتی کمک کند، مانند محافظت در برابر آسیب سلولی، به پیشگیری از سکته مغزی و پیشگیری از سرطان روده بزرگ، پروستات، سینه، آندومتر، ریه و پانکراس کمک می کند.
خرما را چگونه مصرف کنیم؟
خرما خاصویی جم با موفقیت زیادی در پخت غذاهای خام به عنوان شیرین کننده استفاده می شود و از کیک گرفته تا شیر و اسموتی، با خیال راحت از خرما استفاده کنید.
آهن برای خون، فیبر، ویتامین A برای چشم، پتاسیم برای قلب، Bs، تانن – اینها تنها تعدادی از مواد مغذی موجود در خرما هستند که آن را به یکی از سالمترین غذاها در جهان تبدیل میکنند.
خرما یک میان وعده فوقالعاده است، اما مطمئن شوید که آن را در حد اعتدال مصرف کنید، میوه میتواند حاوی مقادیر زیادی فروکتوز باشد که میتواند به سلامت شما آسیب برساند.
در اینجا سایر فواید مصرف منظم خرما آورده شده است:
باتری های شما را به سرعت شارژ می کند
هضم را بهبود می بخشند
آنها باعث تقویت ایمنی و تقویت استخوان ها می شوند
آنها سطح آهن را در کم خونی بازیابی می کنند
من سلامت قلب را حفظ می کنم
آلرژی را بهبود می بخشد
مطالعات در مورد فواید خرما چه می گویند؟
مطالعات بسیاری از فواید سلامتی را گزارش کرده اند و در تاریخ ها وجود دارد:
حداقل 15 ماده معدنی، از جمله سلنیوم، عنصری که به پیشگیری از سرطان کمک می کند و در سیستم ایمنی مهم است.
پروتئین هایی که حاوی 23 نوع اسید آمینه هستند که برخی از آنها در سایر میوه های محبوب مانند پرتقال، سیب، موز وجود ندارد.
اسیدهای چرب غیر اشباع شامل پالمیتولئیک، اولئیک، لینولئیک و لینولنیک هستند.
مطالعات به این نتیجه رسیده اند که این میوه های خوش طعم را می توان یک غذای تقریبا ایده آل با طیف گسترده ای از مواد مغذی ضروری و پتانسیل عالی برای سلامتی در نظر گرفت.