سس پستو، سسی فانتزی به حساب میآید، اما آمادهسازی بسیار سادهای دارد، علاوه بر این که بسیار سریع است و طعمی باورنکردنی دارد در اینجا می توانید آن را با آن دستور ماکارونی قدیمی با سس پستو سرو کنید، اما سالاد و ماهی نیز با این دستور سس هماهنگ هستند.
سس فرانسوی بیژن هم برای غذاهای شیرین و هم برای غذاهای شور ایده آل است، با چیزکیک خیلی خوب می آید، اما با سالاد یا فیله مینیون ساکولنت هم فوق العاده خوشمزه است.
عناصر:
1 حبه سیر پوست کنده
½ فنجان (چای) برگ ریحان تازه
2 عدد گردو
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
¼ فنجان روغن زیتون (چای)
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای طعم دادن
شیوه آماده سازی:
مواد را در هاون خرد کنید و به ترتیب سیر را با کمی نمک، برگ ریحان، مغزها، پنیر و در آخر روغن زیتون را مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید و بعد سرو کنید.
سپس همه مواد را خوب خرد کرده و در ظرفی مخلوط کنید گزینه سوم این است که همه چیز را در مخلوط کن بزنید.
با کمی فلفل سیاه مزه دار کنید و سرو کنید.
سس Chimichurri:
فوق العاده ساده و پر از ادویه، این سس برای سرو روی باربیکیو یا حتی با نان عالی است.
عناصر:
5 گرم برگ بو خرد شده
5 گرم پیازچه خشک
5 گرم پونه کوهی خشک
5 گرم فلفل قرمز یا فلفل سیاه دیگر (این انتخاب با شماست)
10 گرم سیر و پیاز خشک شده
10 گرم جعفری خشک
150 میلی لیتر سرکه شراب سفید
250 میلی لیتر روغن زیتون
شیوه آماده سازی:
همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید.
خوب مخلوط کنید. وقتی قسمت مایع به خوبی با مواد خشک مخلوط شد، در ظرف را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بگذارید حداقل 48 ساعت بماند، این مدت زمان لازم است تا سس طعم آن را بگیرد.