جو شیرودی گیلان که بدون آب به مرحله برداشت می رسد

اگرچه جو یکی از قدیمی ترین غلات است، اما هنوز در رژیم غذایی یونانی آنچنان رایج نیست.

این دانه دارای طعم کمی آجیلی و بافت جویدنی است که می تواند مکمل چندین غذا باشد.

همچنین جو شیرودی گیلان سرشار از بسیاری از مواد مغذی است و فواید سلامتی چشمگیری دارد، از بهبود هضم و کاهش وزن گرفته تا کاهش سطح کلسترول و داشتن قلب سالم‌تر.

سرشار از بسیاری از مواد مفید

جو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات گیاهی مفید است.

این در اشکال مختلفی از جمله جو کامل، بلغور جو، پولک و آرد موجود است.

تقریباً در تمام اشکال آن از جو کامل استفاده می شود، به جز جو فرآوری شده که مقداری یا تمام سبوس از آن جدا شده است.

زمانی که جو به صورت غلات کامل مصرف شود، منبع غنی فیبر، مولیبدن، منگنز و سلنیوم است همچنین حاوی مقادیر خوبی از مس، ویتامین B1، کروم، فسفر، منیزیم و نیاسین است.

جو شیرودی گیلان

علاوه بر این، حاوی لیگنان است، گروهی از آنتی اکسیدان ها که با کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی مرتبط است.

با این حال، مانند همه غلات کامل، جو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که هضم و جذب مواد مغذی بدن را مختل می کند.

سعی کنید دانه ها را خیس کنید تا محتوای ضد پیری آنها کاهش یابد تا مواد مغذی آنها قابل جذب تر شود و به این ترتیب سطح ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و آنتی اکسیدان ها نیز افزایش می یابد.

گرسنگی را کاهش می دهد و می تواند به کاهش وزن کمک کند
جو می تواند گرسنگی را کاهش دهد و احساس سیری را تقویت کند که هر دو می توانند در طول زمان منجر به کاهش وزن شوند.

جو به دلیل داشتن فیبر زیاد، گرسنگی را تا حد زیادی کاهش می دهد و به طور خاص، فیبر محلول شناخته شده به عنوان β-گلوکان بسیار مفید است.

این فیبرهای محلول ژلی را در روده تشکیل می دهند که هضم و جذب مواد مغذی را کند می کند و این به نوبه خود اشتها را کاهش می دهد و سیری را افزایش می دهد.