کیوی تعادل اسید و باز را عادی می کند و مواد معدنی موجود در کیوی اسیدیته اضافی معده را خنثی می کند و ناراحتی و حالت تهوع را که معمولاً با این بیماری ها همراه است، از بین می برد و تعادل اسید پایه باعث جوانی پوست، خواب خوب و سیستم ایمنی قوی می شود.
کیوی گلدانی از سلامت کلیه ها حمایت می کند و کلیه ها به طور مداوم خون را فیلتر می کنند و مواد زائد را از آن خارج می کنند و از خلوص آن اطمینان می یابند.
با گذشت سالها، مقادیری زباله غیرقابل هضم می تواند در آن جمع شود و باعث انسداد و ناراحتی شود در این حالت، سنگ کلیه تشکیل می شود که از نمک های مختلف کلسیم تشکیل شده است.
پتاسیم موجود در کیوی به کاهش احتمال تجمع این نمک کمک می کند، بنابراین از تشکیل سنگ جلوگیری می کند.
برای تب دنگی مفید است، این اختلال می تواند منجر به کاهش تعداد پلاکت ها در خون شود و مطالعه ای بر روی بیماران مبتلا به تب دنگی نشان داد افرادی که روزانه 2 تا 3 میوه کیوی مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که کمتر یا اصلاً غذا نمی خوردند افزایش شدیدی در تعداد پلاکت داشتند، این میوه به بازسازی انرژی از دست رفته و بهبود سریعتر کمک می کند.
مصرف کیوی برای افرادی که از زخم و جوش در دهان رنج می برند توصیه می شود و به عنوان یک قاعده، این وضعیت باعث ایجاد مشکل در خوردن غذاهای شور، تند و یا حتی نوشیدن آب می شود.
در اینجا دوباره کیوی بیرون میآید، زیرا میوه حاوی ویتامین C است که التهاب دهان را برطرف میکند و تنها در چند روز میتواند وضعیت را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.
به جذب پروتئین کمک می کند؛
گاهی اوقات بدن در جذب پروتئین مشکل دارد و اغلب دلیل این امر تعداد ناکافی آنزیم هایی است که قادر به تجزیه این ماده هستند.
آنزیم های پروتئینی که پروتئین ها را تجزیه می کنند در برخی غذاها از جمله کیوی یافت می شود، بنابراین مصرف منظم میوه به بدن کمک می کند تا با جذب پروتئین بهتر مقابله کند.