توت خشک بیماری دست و دهان کودکان را درمان می کند

جالب است بدانید توت خشک جزو میوه های رنگارنگی است که هم به صورت تازه و هم خشک مصرف می شوند. آنها منبع خوبی از آهن، ویتامین C و چندین ترکیب گیاهی هستند و با کاهش کلسترول، قند خون و خطر سرطان مرتبط هستند.
توت خشک ها از نظر گیاه شناسی به عنوان توت خشک طبقه بندی نمی شوند، بلکه مجموعه ای از بسیاری از خوشه های کوچک میوه هستند که در اطراف یک ساقه مرکزی چیده شده اند.

آنها از نظر ظاهری شبیه به یک شاه توت خشک دراز هستند، اگرچه بسته به نوع آنها می توانند به بنفش تیره، سیاه، قرمز یا سفید برسند. توت خشک و شاه توت خشک میوه های متفاوتی هستند.

آنها ممکن است شبیه به نظر برسند، اما توت خشک ها بیضی شکل هستند، بیش از 2 اینچ طول دارند، و زمانی که رسیده به رنگ بنفش تیره هستند، در حالی که شاه توت خشک ها گرد، حدود 1 اینچ طول و تقریبا سیاه هستند.

توت

خوشبختانه، آنها کاملاً خوراکی هستند، بنابراین واقعاً فقط یک زیبایی است. مسئله. و، اگرچه ناگفته نماند، باید آنها را قبل از خوردن کاملاً بشویید. بهترین چیز این است که آنها را از روی درخت بخورید، اما بهترین کار بعدی این است که آنها را با بستنی خانگی مخلوط کنید.

برگ های توت خشک که در آسیا و آمریکای شمالی برای برگ هایشان رشد می کنند، تنها غذایی است که کرم های ابریشم می خورند. طب سنتی شامل توت خشک برای درمان طبیعی بسیاری از بیماری‌ها بود.

شراب، آب میوه، چای، مربا و غذاهای کنسرو شده نیز به طور گسترده از توت خشک استفاده می کنند. شما همچنین می توانید آنها را به عنوان یک میان وعده خشک استفاده کنید.

بنابراین، اگر در حال حاضر برای کاهش سطح اسید اوریک دارو مصرف می کنید، از مصرف برگ های توت خشک خودداری کنید. توت خشک همچنین سرشار از پتاسیم است که برای عملکرد صحیح بدن ضروری است.

شواهد حکایتی نشان می دهد که سطوح بالای پتاسیم ممکن است منجر به کم آبی و خونریزی داخلی شود در حالی که درختان توت خشک به راحتی رشد می کنند، برداشت میوه دشوار است و ماندگاری در یخچال دو تا چهار روز دارد.

به همین دلیل است که اکثر فروشگاه های مواد غذایی آنها را حمل نمی کنند. توت خشک دارای اثرات دارویی در برابر کلسترول، چاقی و اختلالات چربی خون است.