ترکیب و محتوای کالری
بادمجان یک سبزی بسیار سالم است که حاوی ویتامین های گروه B، عناصر ماکرو و میکرو ضروری برای بدن است و محتوای نیکوتین سنگین به افرادی که می خواهند سیگار را ترک کنند کمک می کند.
محتوای کالری بسیار کم، همراه با سهولت این محصول برای دستگاه گوارش، استفاده از بادمجان را در هر رژیم غذایی، حتی در محدودترین رژیم ها توصیه می کند.
مجتمع معدنی و ویتامین رگ های خونی را تقویت می کند، کاهش جزئی در تعداد لیپوپروتئین های با چگالی کم (یا کلسترول بد) با استفاده منظم از بادمجان در غذا نیز مشاهده می شود.
بادمجان در میدان تره بار تهران، سرشار از فیبر، عملکرد صحیح روده ها را تحریک می کند، هضم را آسان می کند و اسید کلروژن و پلی فنول ها نتایج خوبی در کاهش سرعت انتشار رادیکال های آزاد در بدن نشان می دهند.
میوه از ویتامین ها، عناصر ماکرو و میکرو اشباع شده است و به هر حال، بیشتر مواد، به جز اسید اسکوربیک، در طی عملیات حرارتی به آرامی تجزیه می شوند و بادمجان حتی با پختن طولانی مدت برخی از مواد مغذی خود را از دست می دهد.
مزایای عمومی
میوه ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند و تقریباً در هر رژیم غذایی گنجانده شده است و آنها بدن را با مواد مفید اشباع می کنند، گرسنگی را برطرف می کنند، به راحتی هضم می شوند و در عین حال تقریباً هیچ کالری ندارند.
خواص خطرناک میوه بادمجان
بادمجان حاوی اگزالات است و مشخص شده است که بیش از حد این ماده در خون انسان قابلیت تبلور دارد که باعث مشکلات سلامتی می شود به همین دلیل، این توت سبزی برای افرادی که از قبل مشکلات کلیوی و کیسه صفرا دارند منع مصرف دارد.
علاوه بر این، بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که اگزالات ها می توانند در جذب کلسیم اختلال ایجاد کنند.
با این حال، اگر فرد دارای اندام گوارشی سالم باشد، توانایی کاهش قابلیت هضم کم است و میوه های بادمجان قادر به آسیب رساندن به سلامتی نیستند.