بادام نظیر بادام کوهی تلخ سرشار از آنتی اکسیدان است که عمدتاً در پوست نازکی که آنها را می پوشاند یافت می شود.
ما می دانیم که آنتی اکسیدان ها می توانند به طور موثری با پیری سلولی و ظهور برخی سرطان ها مبارزه کنند.
داشتن یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان ها به مبارزه با شروع برخی بیماری های دژنراتیو مانند بیماری پارکینسون نیز کمک می کند.
بادام هرگز نمی تواند این بیماری ها را درمان کند، اما مصرف منظم آن خطر را کاهش می دهد.
بادام سرشار از فیبر، همچنین برای محدود کردن خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ توصیه می شود.
بادام از آنجایی که سرشار از پروتئین، ویتامینهای گروه B و E، منیزیم، فسفر و فیبر است و شاخص گلیسمی پایینی دارد.
از برخی بیماریهای مزمن مانند دیابت پیشگیری میکند و میتواند برای بیماران دیابتی که میخواهند رژیم غذایی متعادلی داشته باشند مصرف کنند.
بر اساس تحقیقات انجام شده توسط محققان تورنتو در سال 2011، اسیدهای چرب موجود در بادام، کنترل قند خون را بهبود می بخشد. این میوه ها همچنین ممکن است حساسیت به انسولین را افزایش دهند.
بنابراین در مورد دیابت نوع 2 واقعا توصیه می شود.
بادام به دلیل داشتن پروتئین و کلسیم بالا، بهترین متحد برای گیاهخواران است! از آن در منوی سبزیجات استقبال می شود، تا نیاز به آرژنین، پروتئینی که در گوشت نیز وجود دارد، تامین شود.
کبابی یا خام: چه چیزی را انتخاب کنیم؟
هنگامی که به دنبال بهره مندی از تمام فضیلت های آن هستید، بهتر است آنها را به صورت خام مصرف کنید.
در واقع، در طول پخت و پز، دما ویتامین ها، اسیدهای چرب و پروتئین های تشکیل دهنده آن را تغییر می دهد.
همچنین در بیشتر موارد بادام در چربی های بد پخته می شود.
با یا بدون پوست؟
در کمال تعجب، در پوست نازک پوشاننده بادام است که بیشترین آنتی اکسیدان و ویتامین ها پنهان شده است! این فیلم کوچک همچنین حاوی مواد فعال ضد ویروسی و ضد التهابی است!تا اینجا در مورد بادام به عنوان یک غذا در نوع خود به شما گفته ایم.
اکنون به جنبه زیبایی و آرایشی می پردازیم: بادام دارای گنجینه های ایده آل بسیاری برای تعالی بدن شما است.
بادام به دلیل خاصیت تسکین دهنده، مغذی و تقویت کننده آن در شیرها، کرم ها و شامپوهای مرطوب کننده بسیار محبوب است.